четвъртък, 4 септември 2014 г.

Албум за годишнини от сватбата...

 Здравейте, мили хора!

    Доста време мина, откакто за последно бях в моето местенце. Но нали беше лято за няколко седмици. Гледах да обърна повечко внимание на Боян, който вече е на ясла. И така. Днес съм тук, за да покажа нещо, което повечето от вас вече видяха, но не мога да не го покажа и тук.
Това е едно албумче за годишнините от сватбата.
  За пореден път се убеждавам, че когато един поръчител ти даде свобода и само леки насоки, работиш с огромно желание и нещата се получават. Така беше и този път. С поръчителката не сме се виждали никога и се познаваме от разговори по телефона. Това не ми попречи да усетя, че срещу мен има един адски положителен и страхотен човек.
 Радвам се, че в крайна сметка хареса албумчето и по-важното е, че получателите също са го харесали. На младото семейство пожелавам дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с прекрасни мигове и сбъднати мечти, а на моята поръчителка да запази този позитивизъм в себе си и усмивката винаги да краси лицето ѝ!
  Ето крайният резултат! Дано хареса и на вас...











 Предизвикателства:

2 коментара:

  1. Нежност и деликатност. Прекрасно е, маме! Как умело успяваш да намериш място на цветенцата върху албумчета и картишочета... Аз това хич го не мога. :P Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Джиджка! Не можела. Правиш прекрасни неща и хич не искам да чувам "Не мога".... :*

      Изтриване