четвъртък, 4 септември 2014 г.

Албумът на Антим...

Днес ще досаждам явно.... :)

  Вчера едно момченце от групата на Боян имаше рожден ден! Няма що, нали. Сутринта те дърпат от мама, плачеш, после цял ден стоиш с непознати и да нямаш и подарък, не си е работа. Разбрах сутринта, докато оставях Боян и на път за вкъщи си казах: Не може така. Трябва да направя нещо, колкото и скромно да е, но да види, че всичко е наред. Че освен подаръците вкъщи, в яслата също не е чак толкова зле и може и там да получиш нещичко.
  Прибрах се и реших, че вместо картичка, ще му направя наистина съвсем скромно и обикновено албумче. Така мама ще му подреди снимки и ще си има един малко по-красив спомен от първият рожден ден в детската ясла.
  Ами ето както се получи. Наистина съвсем скромно, но от сърце. Бъди здрав, Антим и следвай мечтите си!


Предизвикателства:

4 коментара:

 1. Това ли е "скромното", бе, маме?! Разкошотия отвсякъде. Представям си мамето на Антим като го е видяла как се е изкефила. :) Прекрасно оцветяване, хартии, копченца... И най-вече прекрасно съчетание на всичко заедно. ;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Джиджи! Много го хареса наистина. И той милия се зарадва, даже не даваше на кака си да го види. Викаше: - "Мое, мое...".... хаххаха... Това ми беше целта, да го видя усмихнат. :)

   Изтриване
 2. Разкош! То било хубаво да ходиш на ясла! Дано да има повече идейни мами, за да помагат на малчуганите да преодоляват промяната!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Плами! И да няма други мами, ще гледам всяко да зарадвам. Да получиш детска усмивка е безценен дар! Няма да пропусна възможността да получа 30 -тина ...:)

   Изтриване