четвъртък, 6 февруари 2014 г.

Spring is in the air...

Ето ме отново!

  Време е да Ви поканим в Milk Coffee. Темата този път е "Spring is in the air". Има нови печати на сладката Lisbeth и можете да ги откриете ето тук. Не забравяйте да огледате блоговете и на другите момичета, защото са подготвили страхотни проекти.
  Ето и моят пролетен таг, за който използвах печата Lisbeth and Little Bunnies, и който ще отиде при Мария Ганчева, защото тя има обещана наградка от моята почерпка. Дано да ѝ хареса.





Тъй като вчера се самоотстраних от хартиения свят, ме очаквайте най-рано след седмица. До тогава целувки и не спирайте да творите!


P.S. Това ми е 100-ната публикация и май ще трябва да почерпя. Ще изтегля на случаен принцип един от коментиралите под публикацията и той ще получи ATC или таг от мен. Ако вече притежава и двете, ще направя картичка. Хммм, ако има и картичка, ще измисля нещо... ;)

7 коментара:

  1. Роси, какви красоти си сътворила отново! Кога намираш време, бе жена!!?? :):) Страхотно слънчево тагче в тази мрачна утрин. Супер е! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Е как така ще се самоотстраниш,от хартиения свят??????
    Хайде още 200 пъти по 100 публикации!Аз си имам АТС ;)

    ОтговорИзтриване
  3. И голям съм шемет........Тагчето е много свежичко!Донесе ми пролетно настроение!

    ОтговорИзтриване
  4. This is so beautiful, Rossi. Love the die-cuts and how you have matched the paper-pieced dress to the detail at the back of the tag. Looks fab! xx

    ОтговорИзтриване
  5. Разкошно пролетно тагче,Роси! Царица си на таговете!Браво!

    ОтговорИзтриване
  6. Голяма работа си, маме! Този цвят никога нямаше да ми дойде на акъла, че може да се ползва и даже да стане такъв свежарски пролетен таг. :)))) Дали Мари няма да го хатеса, м? Па да вземеш да ми го пратиш на мен след това. :D
    Честити ти 100 публикации! Поне още 2х по толкова до края на годината, ей! ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Как така след седмица..........та аз какво ще правя без теб:)))Не не това е шега нали?
    Страхотно тагче.Очаквам да видя още едно такова сладурче което с радост да стане моя собственост ех колко приятно звучи....май се размечтах:))))Честита ти 100 на публикация-дай боже още толкова по 2.Гуш-гуш

    ОтговорИзтриване