четвъртък, 9 януари 2014 г.

Showcase- Anything but a Card

Здравейте!

   Отново минавам бързичко, за да покажа какво успях да приготвя за новата тема на Milk Coffee - Anything but a card.
  Преди месец, може би повече, гледах един клип в Youtube. Там една дама направи съвсем обикновена, но пък ефектна "дрешка" за бележник. Около Коледа на няколко пъти посещавахме Jumbo и там открих доста хубави бележници. На същият рафт имаше и комплект от 4 броя съвсем обикновени и разбира се аз си взех да имам, без да знам кога и как ще ги ползвам.
  И така, миналата седмица в четвъртък се сетих за това, което бях видяла и знаех, че точно това ще направя - малко по-красива дрешка на обикновеният бележник. Взех си линийката и в процеса на измерването в главата ми идваха една след друга идеи. Малко картон, малко дизайнерска хартия, малко магнити и лепило, джобче тук и джобче там, сладката Fairy Queen на Milk Coffee и готово. Надявам се тази премяна да ви хареса, а още повече се надявам получателката да си хареса скромният подарък от мен. ;)


















Наличието на магнитни ленти на няколко места, позволяват разместването на рамките. Има си едно джобче с календарче и още едно за бележки.






Успешен ден и до скоро!


P.S. Ето от къде почерпих вдъхновение аз: http://www.youtube.com/watch?v=JhMLbE3Ah8I&feature=c4-overview&list=UUTYnx4ojB4RpX7WfxlVrPsw


Предизвикателства:

http://hartienivalshebstva.blogspot.com/2013/12/blog-post.html - Новото при мен е идеята за този малко разкрасен бележник и магнитите, които да позволят преместването на рамките на различни места. А през новата година си пожелавам да намеря време и да осъществя поне част от проектите, които са в главата ми.
http://handmadeharbour.blogspot.com/2014/01/midweek-papercraft-party-19.html
http://inkyimpressionschallenges.blogspot.com/2014/01/iic-141-something-new.html - New digital stamps, calendar
http://nutcrafters.blogspot.co.uk/2014/01/challenge-59-anything-goes_8.html

13 коментара:

  1. So clever and accomplished, Rossi. I think this is absolutely stunning! xx

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти кажа признала съм те за царица на тайните джобчета,а това с подвижните елементи е много хитро.Както казах и снощи много ми харесва :)
    Гуш

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно е мила! Интересно и оригинално и разбира се с любимите ми хартии - веднага се влюбих! <3<3<3
    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка, наистина! И цветово толкова ми допада! Благодаря ти, че я сподели с нас в Първото предизвикателство на Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  5. Интересна цветова комбинация , която много ми допада. Нестандартен и определено, ефектен начин да подариш на някого бележник . От сега да си знаеш, че тази идея ще се заимства и ще се изпробва задължително.Подозирам, че притежателката му много, много ще си го хареса ;)))))))))))))

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря за милите думи, момичета! Радвам се, че моята премянка за бележник ви хареса! Целувки! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Разкошен бележник! Толкова си падам по такива неща, че може и аз да се захвана да си направя един. Благодаря, че ни го показа в нашето първо предизвикателство в Хартиени Вълшебства :)

    ОтговорИзтриване
  8. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  9. Your project is awesome with so many great details! Thanks for sharing your talent with us in the Inky Impressions Something New challenge!
    Hugs,
    Leslie, DT
    http://leslieturner58.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  10. I just love how it turned out, fabulous job. Thanks for using my tutorial!!

    ОтговорИзтриване
  11. Wow! That is fantastic!!! Beautiful job! Thank you so much for joining us this week in our Pink or Blue Challenge over at Handmade Harbour!

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотна идея, Роси! Невероятен и красив тефтер се е получил! ХХХ

    ОтговорИзтриване
  13. A gorgeous project and so well made.

    Thanks for joining us at Nutcrafters.

    Helen x

    ОтговорИзтриване