четвъртък, 2 януари 2014 г.

Нова година, ново начало, малко наградки....

Здравейте, талантливки!

  Честита Нова година! Искам да пожелая на вас и вашите семейства здраве, късмет, любов, щастливи мигове, сбъднати мечти, много топлина и благоденствие! Радвайте се на всичко, което имате и намирайте красотата в най-малките неща! Надявам се, тази година да е успешна за всички нас и усмивките да не слизат от лицата ни!

  И сегаааа.... Голяма борба падна с моя малък рандом генератор, докато изтеглим момичетата, които ще спечелят нашите скромни наградки, но все пак успяхме. Искам да благодаря от сърце на всички, които се включиха в нашата тройна почерпка! Благодаря за прекрасните думи, за невероятните красоти, които сътворихте и затова, че сте до мен и ме подкрепяте в това, което правя! Благодаря!

 Започвам от третата наградка.
      Боян изтегли: 9.Sonia - Соня, ти ще получиш пакетче с избрани от нас материали и се надяваме да ти харесат и да ги видим в красивите ти проекти.

Втората награда отива при: 4. Bo - Ти, мила моя, печелиш дигитално печатче по избор от Milk Coffee. Ще очаквам от теб да ми изпратиш линкче, за да си го получиш на e-mail от прекрасните Nana и Esme.

И такааа... Първата награда получава: 3. Smiles - За теб е ваучера за пазаруване на стойност 15 лева.

  Честито на наградените момичета! Очаквам да ми пишете (rosica_katreva@yahoo.com), за да се разберем за получаването на наградките. Още веднъж, благодаря от сърце на всички, които уважиха мен и Боян. Целувки!

P.S. Понеже хич не обичам да оставям разочаровани хора, очаквайте скоро актуализиране на поста. По Коледа ставали чудеса... Е, ние с Боян искаме да ги има през цялата година :)))))


    Ето и продължението на този пост. Мразя да избирам победители и да оставям другите хора с празни ръце. Не мога да си позволя на троен празник да постъпя така. Това е като да поканиш гости и да почерпиш трима, а другите да гледат. Дори днес, когато сложих купичката пред Боян и очаквах да си вземе едно билетче, той тръгна да бърка с цялата ръчичка. Тогава си казах: Така е, миличък, всички заслужават награди. Дълго мислих, какво да направя по въпроса и накрая реших:
  Давам си срок до края на годината, но ако все пак успея по-рано ще е страхотно.  Сега казвам на момичетата, които все още не са получили своите подаръчета от "Предай нататък", че ще са с предимство и скоро се надявам да ги зарадвам и тях.
  И така, по реда на включването в почерпката, ви разделям по двечки всеки месец. 
   До края на м. Януари подаръче ще получат Цветелина Борисова и Marie;
   До края на м. Февруари - Snezhi и Ani
   До края на м. Март - Tangenta, Zara
   До края на м. Април - Sophie, Ina
   До края на м. Май - Vilini, Kalysto
   До края на м. Юни - JIJI, Irina KIrqkova
   До края на м. Юли - Tancheto, Vania Art
   До края на м. Август - ...Just Me... и Goldie
   До края на м. Септември - s'Girl и Ivolina
   До края на м. Октомври - Ем и Vesi
   До края на м. Ноември - Nuschinka и Toni
   До края на м. Декември - Didi Georgieva

  Наградките ще са скромни - дигитални печати от Milk Coffee, които ще си получавате на e-mail от прекрасните Nana и Esme,  със всички права за ползване, изработени от мен картички, или тагове. Всичко ще решавам на момента и според времето, с което разполагам. Наистина ще се постарая да действам по-бързо, но все пак реших да ви разделя по месеци. Надявам се да ви зарадвам и усмихна поне малко. Това ще е моят "Предай нататък" за тази година. Благодаря ви от сърце за прекрасните думи и затова, че сте край мен.

Целувки!
Ваша Росалинда

26 коментара:

  1. Ех, че хубаво ме изненада с този подарък! :) <3
    Ще ме държи още дълго празничната вълна...
    Много ви благодаря, Роси и малък Бо! Прегръдки и целувки от мен! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Да е честита и на Вас Новата година! Здраве, късмет и много радост !

    ОтговорИзтриване
  3. Честито на момичетата :))) Целувки и на прекрасният ти рандом генератор :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Веси! Целувки и на твоите сладури! :)

      Изтриване
  4. Честита Нова година!Желая здраве и късмет на теб и семейството ти! :)

    ОтговорИзтриване
  5. За много години, мила! Пожелавам ти много здраве за теб и цялото семейство и още много късмет и разбира се повече време за почивка и майсторене :)))
    Честито на победителките!

    Гуш
    Ем

    PS: Аз още си чакам снимките ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, мила! Аз все още съм много засрамена...

      Изтриване
  6. За много години, Роси! Прекрасно започваш годината, честито на всички победителки, а на теб пожелавам да ти се връщат стократно добрините. Бъдете много здрави всички вкъщи и се обичайте. Другото ще дойде само! И благодаря, че ме включихте в томболата, макар да не заслужавам :)

    ОтговорИзтриване
  7. За много години и на теб мила Роси!Желая ти много здраве, много щастие и много любов.Нека всеки твой ден е изпълнен с хармония и доброта, с вдъхновение и благоденствие.Ти го заслужаваш!Честито на всички момичета, на които късметът се усмихна още в началото на годината.Дано да не ги напуска и за напред.
    Покрай всички празници и веселби, изпуснах срока за участие в играта, но още в понеделник ще ти пратя изненадката която бях ти подготвила.По добре късно от колкото никога нали така:)))))))Дано успея да те зарадвам.Прегръдки за теб и малкото сладурче Боян.
    Роси -благодаря за подкрепата! За това ,че повярва в мен, за протегнатата приятелска ръка и съветите.Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, Диди, благодаря ти за всички прекрасни думи! С Боян решихме, че ще те включим и теб в списъка със скромни наградки. Целувки, мила!

      Изтриване
  8. За много години и на теб и твоето семейство, мила Роси! Едва ли бих могла да си представя по-приятно начало на Новата година!!! Благодаря от все сърце и ви пожелавам всички казани пожелания да се сбъднат многократно...и да нацелуваш много специално малкият и сладък рандом генератор от мен!

    ОтговорИзтриване
  9. За много години, Роси! Бъдете живи и здрави с малкия Боян, а на теб повече свободно време за любимото хоби! Много ме изненада с този мил жест! Наистина не очаквах :)
    Прегръщам те и те целувам, Ани

    ОтговорИзтриване
  10. Честита Нова Година,Росалинда!Желая ти от сърце здраве,радост и успехи във всяко начинание!Новата година за много от нас започна с усмивки,благодарение на теб.Пращам ти много целувки и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  11. За много години, Роси! Пожелавам Ви много усмивки през новата година, много сбъднати мечти, здраве и любов.
    Благодаря за изненадата :)

    ОтговорИзтриване
  12. Честита Нова Година, Роси! Бъди жива и здрава, ти и всички твои близки! Вдъхновението да не те напуска, за да можеш и нас да вдъхновяваш! Да намираш време за нови и нови красиви неща, които да те радват!
    Благодаря за приятната новогодишна изненада!

    Поздрави,
    Снежи

    ОтговорИзтриване
  13. Роси, невероятна си! Чудесна идея за предай нататък. Сърцето ти е огромно и щедро. Целувки и гуш от мен!

    ОтговорИзтриване
  14. Честита Нова година, Роси! Нека тя ви донесе много здраве, радост и късмет на теб и семейството ти! Честито на спечелилите момичета! А изненадката наистина си я бива!
    Гушки

    ОтговорИзтриване
  15. Честита нова 2014 година!
    Много се радвам, че новата ми година започва с тази сртахотна изненанда :)

    ОтговорИзтриване
  16. Роси, благодаря ти и Честита нова година на теб и цялото ти семейство!

    ОтговорИзтриване
  17. Благодаря, момичета! Надявам се поне малко да ви усмихнах и ви пожелавам здравето и късметът да са с вас и близките ви през цялата година! :*

    ОтговорИзтриване
  18. Страхотна си Роси! Чак сега дочетох края на този пост и за мен беше голяма изненада, още повече че съм в началото на списъка. Много ти благодаря, една голяяма усмивка от мен, и една много топла прегръдка!

    ОтговорИзтриване