четвъртък, 28 ноември 2013 г.

Christmas is Coming...

Здравейте, зимни феи!

   Ех, навън си е приказна и бяла зима, защото си имаме снежец. Днес съм тук, за да ви покажа една картичка. Тя е първата от серията картички , които ще направя, защото ми хареса нестандартния начин, по който изглежда.  И тъй като темата при Milk Coffee e "Christmas is Coming" / "Наближава Коледа", реших първата да участва като вдъхновение при тях.
  Използвах печата Charlotte and Christmas Candy Cane. Много е сладка тази Шарлот. Захарното бастунче минах с Crackle Accents. Сложих малко, тичинки, шишарки, снежинки, перлички ииии..... това е крайният резултат.






Поглед и вътре....









Стои незавършена нали.... Ами така е, но има защо. Тази картичка ще бъде приютена от едно българче в чужбина и понеже, много ходи и наднича по блоговете и знам, че ще я види, даже може и да има коментар от нея, реших, че когато я получи, трябва все пак нещо да е различно от това, което е видяла. Затова си я оставих недовършена за снимките, но ще е завършена, когато си отиде при стопанката. :))))
  Тъй като откраднах идеята за начинът, по който изглежда картичката, веднага споделям клипчето с урочето, за да си направите и вие такива картички.




  Това е от мен. До скоро, мили мои!

4 коментара:

  1. Роси, страхотна е! Идеята е чудесна и направо си я чопвам от теб и аз.
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. So beautiful, Rosica. An amazing design and your colouring is stunning. Love that flower detail too. Gorgeous! xx

    ОтговорИзтриване
  3. Ех много е сладка наистина!И модела е интересен!
    Гуш

    ОтговорИзтриване