сряда, 26 юни 2013 г.

Един морски полъх....

Здравейте, момичета!
   Минавам набързо с едно малко комплектче. Много дълго мислих с какво да изненадам една добра душица, която вече забрави, че е имала рожден ден, но нали съм пъргавелче. Много дълго обмислям нещата, които правя. Искам да са по-различни и да носят много заряд. Надявам се да успявам.
   Не ми беше трудно да избера картинката, която да е една от основните съставки на трите дребни нещица, които изработих. Прекрасният печат на Wee Stamps - Shelley. Влюбена съм във всеки един от техните печати. Прекрасни са и само помахват: - Оцвети ни! Оцвети ни! :)
   Защо избрах него ли? Ами тази година нито получателката, нито аз ще видим морето. Та реших да повикам морският бриз в София. Да ни замирише на море :)...
  Ето за какво говоря :).....


Не можеше да мине без ATC. Всички ни тресе тази вълна. Скоро и аз ще държа едно съкровище в ръцете си и ще се любувам на всички ваши красоти.



 Кутийка с малко и скромно подаръче, но от сърце....





И една малко по-голяма кутийка, която се надявам да съхрани някои моменти от първото море на малката Ели с мама и тати....





Двете кутийки ще останат затворени, защото и без друго показах почти всичко. Тук е мястото да благодаря на майка ми за мидичките и охлювчетата от миналата година - внос от Бургас :) и на Ванчето за мрежичката и лишеите, които се вписаха повече от прекрасно :). Ами това е дами. Целувки и ще се радвам да чуя мнението ви. В събота очаквайте една хубава вест от мен :)....
  Ще се включа и в почерпката на JIJI. Джиджка, мила, извинявай, че не е за теб това комплектче, ама още чакам идеята да узрее и много изоставам от графика :(.



Spectrum Noir markers that I used to color the picture:

Hair: EB5, EB8, TN8
Skin: FS9, FS3, FS2, CR3
Tail and fins: BT7, BT5, BT4, BT1, GT1, Blender and Copic marker B000
Turtle: GB10, GB8, CG2,CG1, TN2
Rock and shells: CR3, IG1, IG3, IG4, IG6,  Blender

Предизвикателства:



25 коментара:

  1. Роси, не само че всеки твой проект е оригинален, а ми и успяваш да го съчетаеш със съвършена изработка и огромно внимание към детайла! <3 Аз лично високо ценя това у един творец! :)))) Комплектчето се е получило повече от прекрасно... Замислих се дали и аз ще видя моренцето тази година, но с 3-месечна госпожица - по-скоро не. :) Живи и здрави да сме, догодина ще го видим моренцето! :) То ще чака. :) <3
    ХОХО

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджинка, благодаря за прекрасните думи отново. За морето и нашето време ще дойде, макар аз и да не страдам много, защото си имам проблеми със слънцето и солената вода - както казва един приятел: Не ставаш за филе или пастърма :). Но за дреби ще е хубаво. Живи и здрави да сме само, ще измислим нещо. Включих се и при теб и още веднъж извинявай, че нещата не са за теб, но с бавният влак- Росица и те ще станат реалност :)Целувки :*

      Изтриване
  2. Прекрасни са, мила, просто прекрасни! Тоооолкова много си ги харесвам! Нямаше нужда да ми правиш толкоз много неща, толкова работа имаш на главата и с мене да се занимаваш... Обаче пък страшно ме зарадва :)))

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че си ги хареса :* Работата си е работа, освен това за мен беше удоволствие :)

      Изтриване
    2. Много добре ще ми дойдат! Като няма да ходя на море, морето ще дойде при мен ;)

      Изтриване
  3. Роси, такава морска прелест и свежест си сътворила! Прекрасни са до най-малкия детайл! Красиво и весело лято!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря, Веси. Усмихнато лято и на теб, мила! :*

      Изтриване
  4. Роси, не знам дали си даваш сметка как връхлетя в картичкофурийското пространство, и толкова бърза стана една от основните картичкодвижещи сили :-) Браво, момиче, талантът не може да се скрие! Искам да си все по-уверена, земляче! Комплектът е страхотен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, Ани. Много силни думи, многоо. Не искам да съм картичкодвижеща сила. Искам да съм здрава и да правя, това, което ми идва отвътре и ме прави щастлива. Много благодаря. Ти си край мен от моето прохождане и си ми много ценен земляк. :*

      Изтриване
  5. Разкошна е малката русалка Шели:)
    Завиждам на изобилието от мидички и охлювчета в декорацията. Моето бурканче с морски съкровища има нужда от ново зареждане :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Дафи, но и твоята е прелестна :)Ако знаеш от колко време обмислям морски проекти, за да ги използвам и да не стоят самотни в кутийката и да ми се сърдят. На първите им се усмихна щастието, хихихи.... Следва продължение ;)

      Изтриване
  6. Много съм съгласна с Анелия! То не е "искам да бъда" движещата сила, то си е талант,а твоят наистина раздвижи блог-пространството. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, Ели. Много, мили думи. Благодаря от сърце. Наистина ме правите безкрайно щастлива с тези коментари, защото наистина се чувствам прекрасно, докато си режа, лепя, оцветявам и т.н. И когато има и кой да хареса това, което съм направила - просто няма какво повече да искам. Целувки :*

      Изтриване
  7. She is just the cutest mermaid.. love your colouring!!
    thanks for sharing with us this month at our "Summer Challenge" Good luck! x

    ОтговорИзтриване
  8. Ще се присъединя към останалите момичета - комплектът е прелестен, както всяко твое творение! Много ми харесва това в теб, че внасяш винаги нещо от теб, нещо оригинално, нещо, което отличава творбата ти. Продължавай все така! Радвам ти се много :)

    ОтговорИзтриване
  9. Чудни са! Страхотен комплект, толкова тематичен и така готино си украсила всичко, че носи страхотен морски полъх! Определено си е заслужавало чакането! ;):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, Бо. Благодаря, мила. Радвам се, че и Ем си го хареса. А за чакането - все бързам и все изоставам :)))

      Изтриване
  10. Чудесна работа, мила Роси. Много приказно и вкусно шоколадово ми стана от това красиво комплектче. А, пък поводът за направата му е много мил и затрогващ. Да сте все така доби и усмихнати, чудесни и обичани и ти, и получателката :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, феичке... Много ми е драго да те видя тук :* На мен ми става повече от приказно, когато видя, че си наминала. Целувки, мила и благодаря!

      Изтриване
  11. И кутийките и картичката са съвсем завършени и прецизно направени- вижда се отдалече ;) Много ми харесва как си я аранжирала с всички тези морски чудеса- миги, рапанчета... Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасни, морски, невероятно свежи и дори усещам морския полъх. Роси, направила си фантастичен подарък! А аз винаги се изумявам, как успявате да оцветите 3 пъти една и съща картинка толкова съвършено.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Танче. Ами аз за първи път оцветих три пъти една и съща картинка :) Не е съвършено, ама не е зле като за аматьор :)

      Изтриване