петък, 7 юни 2013 г.

Get Well Soon...

    Здравейте, приятели! Минавам много набързо, за да ви покажа една много набързо направена картичка, но затова пък изработена с много топли чувства. Всеки от нас на моменти изпада в разни състояния, които не са свързани със здравословното ни състояние или проблеми вкъщи, просто не ни е ден или не ни е седмица :). Едни такива "черни дупки", от които си мислим, че няма да излезем. Всичко ни е криво, нещастни сме и си мислим, че приближава краят на света.
    Едно текущо предизвикателство при Картичкофуриите, а именно: Kартичкофурийско предизвикателство 171- "Картичка оправяй се бързо! ("Get well soon") ", акцентира върху това да направиш един такъв човек, без значение дали той е болен, с проблеми или просто в лошо настроение, щастлив.
   Ами реших да повдигна малко духа на една прекрасна и талантлива дама. Оправяй се бързо! Махай се от "черната дупка"! Огледай се! Всичко е прекрасно. Закичи усмивката на лицето си, прегърни и целуни детето си, сготви нещо вкусно на мъжа си, кажи му, че го обичаш и така... Понякога не се замисляме, че в сравнение с някои други хора, имаме толкова много и се оставяме едни малки и не толкова важни неща да ни съсипват щастливите моменти. Не на лошите мисли! :) Целувки, мила и ето пожеланието, което е мой девиз, откакто изгледах един филм. Може би е глупаво човек да си прави изводи от филми, но аз винаги намирам по нещо за себе си.

"I never saw a wild thing sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough
without ever having felt sorry for itself."
                                         David Herbert Lawrence


А ето и картичката...


И един близък план...8 коментара:

 1. Страхотна е, Роси! :))) И съм сигурна, че ще повдигне духа на получателката си! <3 :))) Цветовата комбинация е любима! <3 Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотна е картичката, Роси, със сигурност би усмихнала всеки.

  ОтговорИзтриване
 3. Много свежа картичка Роси! Тази цветова комбинация много ми допада :)

  ОтговорИзтриване
 4. Много благодаря, момичета :).... Напоследък тези цветове ме завладяха :) Но... очаквайте лека промяна :)

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна цветова комбинация! Картичка ти е много нежна :)

  ОтговорИзтриване
 6. Ох, колко е красива, Роси!!! :) Не мога да откъсна очи от нея!

  ОтговорИзтриване