понеделник, 10 юни 2013 г.

Картичка за тийнейджър

Ето, че дойде време за второто ми участие като гост- дизайнер в The Crazy Challenge. Този път темата е "Картичка за тийнейджър". Да ви призная отначало като видях картинката и ми се плачеше. Викам толкова е грозничък милия, каква картичка да измисля с него. Грабнах чантето с маркерите и започнах. Kакто си го оцветявах се сетих за урока на Marisка Van Der Veer и си казах: Защо да не опитам? Разбира се, че моят Greeny не стана чак толкова сполучлив като нейният сладур, но пък се забавлявах много. Особено като дойде момента за очите, нослето и зъбчето :) Опитайте. Много е приятно.
  Спонсори този път са:


   Сега се чудите какъв е този надпис. Ами тийнейджърите почти никога не могат да бъдат разбрани. Сменят си настроенията постоянно. Трудно намират общ език с родителите си. Не им се сърдете, всичко това се дължи на Greeny. Малкият приятел, който живее в главите им. Понякога е леко притеснителен, понякога е арогантен, понякога е злобен, понякога е мил и възпитан. Всички сме минали през тези години - едни по-леко, други с повече дивотии. Трябва да сме до децата си. Колкото и да се стремим да дадем добро възпитание зависи и как детето възприема всичко ставащо около него. И край мен е имало хора, които пушат трева или вземат някакви хапчета и т.н., но това не ме е накарало да започна и аз. Започнах да пуша цигари, криех се, за да не ядосвам нашите и след време сама спрях. Разбрах, че това не ми е необходимо, за да живея добре. И така. Всеки извървява сам своя път и преценява кое е за него и кое не. 
  Сега ви оставям.... Успешна седмица от мен :)


 И малко по- близък план :) .....



Markers that I used for my Greeny:

Body: DG3, CG1,CG2, LY3, EB5, EB8
Socks: EB8, EB5, Blender
Sneakers: GB, GB8, CG2, CG1, DG3

13 коментара:

  1. Хаха, много интересни коментари - напълно тийн по стил. А оцветяването ти се е получило фантастично, както и композицията на картичката. Ето затова те канят за гост дизайнер - браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, Таничка, много ти благодаря. И днес отново изненада от теб... Тъкмо родата донесе първата изненада от "Предай нататък" и вечерта ми звънят: "Имаш пратка" :). Благодаря от сърце :*

      Изтриване
  2. Еха, какво сладко чудовище! Справила си се страхотно с оцветяването!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря! И аз си го харесах приятелчето :)

      Изтриване
  3. Чуден е! И аз съм се зарибила по 3D paperpiecing-a, та и аз намерих Mariska скоро... :) Справила си се перфектно, Роси! :)))
    P.S.: Благодаря ти и за картичкофурийския календар! ХОХО <3 :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Джиджинка, благодаря ти, мила! Много се запалих. А сега като имам и принтер познай. Само време да ми остане и стой, та гледай :)))))))) А за календара- това си е идея на Деси, просто огледах и аз, за да не пропуснем някой. Хубаво е да има нещо такова, защото всички сме впрегнати в каляската на живота и докато вървим послушно след кончетата, забравяме някои неща. :)

      Изтриване
  4. Чуден е този зеленчо :) Много ми харесва ! За първи път виждам тази техника, ще трябва да се пробва непременно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ванче. Пробвай, наистина е забавно :)

      Изтриване
  5. Ей, Роси, много е готин и супер нестандартен този зеленият приятел. Точно по тийнейджърски отнесен и сладурски шантав. Много ми хареса. Браво. Добър Бо, че оставя мама да ни радва пак и пак :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Пети. Хихихи. Радвам се, че ти е харесал Грийни :)

      Изтриване
  6. Грозен, грозен..., ама сладък! :))) Абсолютно си права за всичко! Много ми е лесно така ... на теория, ама да видим като му дойде времето какво ще правя с моите "Грийни" :)...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Бо. И аз се притеснявам за този момент. Но дано всичко мине добре. Да са ни живи и здрави.

      Изтриване
  7. Rosica - would you please contact me via email at busybusyhoneybee at yahoo.com. I would love to chat with you about The Crafter's Cafe Challenge Blog. :)

    Hugs,
    Karen C - DT Coordinator

    ОтговорИзтриване