неделя, 20 януари 2013 г.

Един малък мечтател за моя голям мечтател :)

      Здравейте!
    Бързам да ви покажа последната картичка, която завърших вчера вечерта. Тя е за един много важен за мен човек- мъжът до мен :) Един от мъжете... По- големият. Велислав има рожден ден утре. Дълго мислих какво да има на неговата картичка. До момента, в който не видях печата на Mo Manning... Влюбена съм в този печат, но още по- влюбена съм в моя мъж :) Запознахме се по интернет, докато работим... В момента, в който чух гласът му по телефона, застинах... За първи път в живота си усетих толкова много пеперуди на куп в корема си.... За първи път се изчервих и то без да виждам човека срещу себе си... Преди да обикна него, заобичах неговия глас :)... Последваха дълги разговори по телефона, по Skype и т.н. Видяхме се след няколко месеца и аз вече бях сигурна, че искам да съм до този човек.
 Е вече е факт. Заедно сме и имаме прекрасно момченце. А защо точно момчето със самолетчето ли.... Ами и двамата обичаме самолети, но той е голям фен... Просто ги обожава :)
 Добавих му едно календарче, защото съм почти сигурна, че ще си вземе картичката на работа. Реших надписа да е скрит и затова го сложих на лентата отстрани :)... Надявам се да ви хареса моето творение. Искам да отбележа, че ползвах за вдъхновение картинките на Вили и Дилянка . Благодаря ви от сърце, че ми отделяте време и отговаряте на въпросите ми... Благодаря и на Ани и Анджи . Те също ми помогнаха с мнение :)
  Картичката ще включа в Картичкофурийско предизвикателство 152 - Предизвикателство по рецепта на Дилянка :)... Май успях да спазя условието:
" • В картичката ви трябва да има 1 оцветена картинка, 2 изрязани елемента (с пънч или шаблон; елементи, изрязани на ръка, ножица или тример не се броят) и 3 копчета;

• Освен тях, можете да добавите още нещо, но общият брой на допълнителните елементи извън тези от условието, не трябва да са повече от 3. В това число, разбира се, не влизат дизайнерските хартии. "

  Ами май е време да видите и картичката :) Гуш от мен и хубав неделен ден...
Ето малко по-близък план....
С извадени тагчета...
И странично...
Включвам картичката и в  Забавлятелство Петнадесето: "Аз обичам..." използвайки "Любима цветова комбинация " .... Освен зелено, обичам и синьо, а в комбинация с жълто ми е много слънчево и закачливо :) 
Също така и при The Crazy Challenge -  #136 Without design paper

#2 Keep It Simple

18 коментара:

  1. Еее, браво,Роси, чудна е станала,дано и мъжо да я хареса :-))))

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Ани... Надявам се да му хареса :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубав печат и си го оцветила чудесно. Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Танче, много ти благодаря. Това ми е шестата оцветена картинка и има какво да се желае, но аз съм доволна :)

      Изтриване
  4. Роси направо ме разби.Как успя да го оцветиш толкова перфектно?Олееее супер си.Толкова бързо напредваш ........Браво!

    ОтговорИзтриване
  5. Диди, много ти благодаря.... Както съм написала моето вдъхновение бяха картинките на Дилянка и Вили, а и желанието да я направя поне наполовина толкова добре, колкото техните. Два часа, докато малкия спинка се мъчих :)Хаха... И на мен си ми харесва. Бях я оцветила веднъж, но реших да пробвам отново. Стана по-добре.

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна картичка, браво, Роси! Добре дошла в блогопространството, чудесно начало!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря, Веси :) Ама толкова хубаво ми става... Всяка от вас го е изпитала това чувство, ама нали съм новобранче :)

    ОтговорИзтриване
  8. Невероятна е тази картичка ! А малкият мечтател е страхотен -като истински е:) Поздравления за оцветяването:) Много ми харесва и че е това е една функционална -картичка-календарче-с много идейни елементи:) Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря, Вили. Толкова ме радват коментарите на всички вас - напредналите :)....

      Изтриване
  9. Много хубава картичка, Роси! И оцветяването и дизайна са страхотни! Благодаря ти, че се включи в моето предизвикателство при Картичкофурии :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Диди, благодаря. Ти си една от моите вдъхновителки и нямаше как да не се включа...Гуш :*

      Изтриване
  10. Чудесна мъжка картичка! Синьото и жълтото са перфектнио за мъжки проекти!
    Благодаря ти, че сподели любимите си цветове в шареното ни Забавлятелство този месец!

    ОтговорИзтриване