четвъртък, 1 януари 2015 г.

Make it sparkle...

Ей, привет, талантливи хора!

    Цели три месеца ме няма, но това не означава, че не творя. Просто покрай всички болести, вируси, лекарства, престой в болница и т.н., и т.н., не остава време за писане и обработване на снимки.

   Ами да ни е честита 2015г. Пожелавам на всички Вас и семействата Ви здраве, късмет, щастливи мигове и сбъднати мечти! Нека бъде една по-добра, по- успешна и приказна тази година.
   Ето, че дойде време за моето първо участие като вдъхновител. Да, вече съм част от талантливият екип на Кард Мания и темата за нашето месечно предизвикателство е "Make it sparkle"/"Нека заблести".
    Очакваме Вашите проекти, защото ще има и наградии...

     Прекрасните A day for dasies , ще подарят ваучер на стойност 12$ за пазаруване в техният онлайн магазин.

Друг късметлия ще бъде изненадан с тайна наградка от Marianne Design.

И третата наградка е от Работилница "Фантазия". Ваучер на стойност 25 лева за пазаруване от тяхното магазинче. 

   Ето и моето вдъхновение за Вас. Това са странички за един детски Арт-журнал. За първи път правя нещо подобно и да Ви кажа, мисля да не е за последен. Страхотно забавление е и най-хубавото е, че всичко е позволено, стига да не е обемно.... :) Моите бляскави акценти са върху книжката на момиченцето и по някои от кориците на останалите книги. Тъй като всяка страничка в Арт-журнала си има своето послание, аз насочих моето към магията на книгите. Надявам се, малката Алекс да открие своите вълшебства и да посети безброй много тайни кътчета. Като за начало посочвам мама Софи като нейн спътник, докато стане достатъчно голяма, за да броди сама. :)


 Не забравяйте да посетите блоговете и на другите момичета, защото са Ви подготвили прекрасни проекти. Очакваме Ви! Късмет! :)
 

2 коментара:

  1. Страхотно вдъхновение, Роси! Сигурна съм, че и Алекс, и Софи ще са очаровани. <3 Печатът е толкова красив и нежен, че се замислих дали да не го взема веднага. :))) <3 Много сантиментален и интимен. Браво, маме, за успешния опит с арт журнала! Надявам се да е първият от много! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Роси, страхотно, посланието, изпълнението, всико! Толкова ти благодаря, че прие предизвикателството и сътвори такава красива картина! Ще ни остане много скъп спомен от теб!

    ОтговорИзтриване