четвъртък, 26 юни 2014 г.

Notebook for me...

Привет от мен и Боян!

   Преди за излезем на разходка, реших да мина бързичко от тук и да ви покажа какво сътворих за кратко и за новата тема на Milk Coffee - "Use Kraft Paper or Colours" .
  Използвах прекрасното печатче Tiffany Shopping Groceries и си направих тефтерче, в което да си правя списъци за предстоящи покупки. Ами да, все хвърчащи листи. Някой ще каже в 21 век сме има телефони и опция за бележки там. Да, имам телефон, даже два, но обичам да си напиша на листче. И понеже се смеех на баба преди, че си записва, е може да не съм баба все още, но вече си пиша... :)  За първи път оцветявах върху крафт картон и има какво още да се желае, но все пак вече си имам едно малко по-различно изглеждащо тефтерче. Ако не знаете, в "Джъмбо" имат страхотни тефтери и цените са народни, така че посетете сектор канцеларски материали,ако все още не сте... ;) Хубав, слънчев, усмихнат и вълшебен ден от нас двамата!!!

Предизвикателства:

8 коментара:

  1. Страхотен тефтер бабче :* направо ми идва и аз да тръгна да пазарувам. Целувки на теб и на Боянчо :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Целувки и на вашата банда от нас, Веси! Идвай, ще ти заделя някой лист да си попишеш и ти... :))))))))

      Изтриване
  2. Много полезно подаръче си си измайсторила.Браво! Урааа,значи не съм сама в ръчното писане на бележчици и разни такива.Лично на мен повече ми допада отколкото модерните техологии за тази цел. Поздрави и хубав ден :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мире, докато имам листи и химикали край мен, развитието на технологиите няма да ме откаже да пиша. Друго си е някак.... :)

      Изтриване
  3. Stunning make, gorgeous colouring, thanks forjoining us at art by miran. Joey x

    ОтговорИзтриване