четвъртък, 17 април 2014 г.

I can too...

Здравейте, талантливи хора! 

  Нямаше ме точно месец и много ми липсваше моето местенце. Сега ще изчистя малко паяжини и прах и ще ви покажа картичката, която подготвих за вдъхновение към новата тема на Milk Coffee - Punches and Dies. Печатчето е - Michelle in Hot Air Balloon.


  Тази картичка ще включа в прекрасната инициатива на момичетата от "Хартиени вълшебства" и тяхното Пролетно предизвикателство - "И аз мога". Решили са този път да съберат всички проекти, които участват и със събраните средства да подпомогнат каузата на Фондация "И аз мога/ I can too". Фондацията подпомага деца със специални нужди, а на техния сайт можете да откриете пълната информация - www.icantoo.eu

Актуална цел:
  Създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
  Децата с аутизъм в България са над 16 000 /по неофициални данни/. Община Пловдив безвъзмездно предоставя на И АЗ МОГА пространство от 350 кв./м. в една клиника (в града) за създаването на такъв Център, което се нуждае от цялостен ремонт. I Can Too призовава всеки един да се вкключи: с контакти, с идеи, с работа и материали, с дарение или като стане доброволец.
Мото:

“Всеки МОЖЕ да промени света към по-добро......с това, което МОЖЕ най-добре!
 Цялата информация предоставена от фондацията може да прочетете ТУК

Предизвикателства:


4 коментара:

  1. Прекрасна картичка Роси! Балона особено много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Време беше да се появиш с нова красота, липсваше ми. Радвам се, че вече си "на линия". Печатчето е особено очарователно, а ти си направила много свежа и жизнерадостна картичка.

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна е Роси :) моля те не зачезвай повече :)

    ОтговорИзтриване
  4. Великолепна е! Благодаря ти, че я сподели с нас в Щурите Предизвикателства:)

    ОтговорИзтриване