понеделник, 10 март 2014 г.

Guest Designer for Love to create Challenge...

Good morning!

    I was asked to be the Guest Designer for the Love to Create Challenge this week. I'm so excited!Thank you, ladies! The theme is "Anything goes" and they have three wonderful sponsors. So be sure to stop there.
   I choose a  Bundle of fairy love digital stamp from A day for Daisies. Here is my mini album which I made it for me. That's right, for me. For all my memories and photos from ultrasound from the beginning of my pregnancy to the birth of my little prince. Hope you like it! 
  Greetings from Bulgaria and have a blessed day!

  Добро утро! 

    След като моята кутия за Goldie спечели наградка в Love to Create Challenge, ме поканиха за гост- дизайнер. Ето, че дойде време и за самото предизвикателство. Темата е много лесна и обичана от всички - "Anything Goes"/ "Всичко е позволено" и имат три прекрасни спонсора. Отбийте се и вижте красивите проекти на момичетата от отборът.

    След като координаторката на предизвикателството ми писа, за да си избера печат, нямах никаква идея какво точно ще направя. Със сигурност знаех, че ще използвам печат на A day for Daisies, не само, защото спечелих с техен такъв, но и защото ги харесвам много. Някак различни и много, много нежни. Първият, който ми се появи пред очите беше "Bundle of Fairy Love" . Погледнах го и си казах: Страхотен е, но не му е сега времето. и започнах да разлиствам страница след страница. Накрая избрах печат и два часа по-късно установих, че вече го имам... :))))) Разбира се свързах се отново с координаторката и за мое щастие имах шанс да го сменя. И взех първият. Казах си, че явно не случайно съм видяла първо него.
  И така минаваха си дните, аз си работех по други проекти и не знаех какво да измисля. После си казах, ами ще си направя една картичка за мен... :)
  Но... Не знаех, че нещо друго си е било начертано да се случи... И миналата седмица, както спокойно си стоях и си разглеждах разни красотички в магазинчето на Руми Борисова, пред очите ми застанаха гордо изпъчени едни.... бременни женски коремчета. Мдааа... Заготовка за албумче. Толкова светкавично проект не се е появявал в главата ми никога до сега. В една папка си прибрах всички снимки от видеозона, всички изследвания и данни за нероденият Боян. Казах си, след време ще направя някакво албумче. Времето дойде и не знам дали имаше по-прекрасни материали, с които да го направя. :)
  И след като всичко бе в главата ми, оставаше само да се пренесе и на листите. Тъй като страниците са от мукава, трябваше да ги обработя с нещо. Боядисах ги с акрилна боя в цвят лен,  но си трябваше още нещо. Споделих идеите си и потърсих съвет от един страхотен артист. Вили, много благодаря, че сподели идеи и предложения. :*
  И тъй като една поръчка, не успя да дойде в точния момент, трябваше да действам с нещо друго. За щастие (Но за нещастие на семейния бюджет), винаги имам купени материали, просто,защото може да ми потрябват. Но да ви кажа, почти всичко купено по този начин намира приложение, дори след месеци. Така се случи и с един перлен акрилен лак. Нанесох го върху боята и ефектът, който се получи е, все едно съм използвала перлен картон. На мен ми хареса, но всеки да си пробва.
 Хартиите, които се разположиха комфортно в моето албумче, са на Graphic 45. Обожавам ги!
  Когато разгърнах папката с всичката безценна (за мен) информация,сърцето ми заподскача и очите ми се наляха със сълзи. Лист след лист, снимка след снимка. Преживях си всички мигове отново. :) Няма такова усещане. Само една майка знае какво е. Всяка жена, чията бременност е желана, очаква да чуе: Честито! Бременна сте!
 Аз знаех, че съм, защото бях направила цели 3 теста. Но пак чаках да чуя репликите. И ги чух, но с едно "НО" след тях. Трябваше да изчакаме малко, за да видим дали ще продължа да съм бременна. Излишно е да казвам, че след "НО"- то спрях да слушам доктора. В главата ми "духаше" ураганен вятър, ушите ми шумяха, една топка се появи в средата на гърлото ми и сърцето ми се сви. И така... Записах си час за нов преглед и си тръгнах от кабинета. Нямаше как да се прибера и да кажа на родителите ни: Честито! Ще ставате баби и дядовци, НО трябва да изчакаме малко, за да сме сигурни. Разбира се, че потърсих второ мнение, но и там ми казаха: Не е много страшно, НО трябва да изчакаме. И чакахме! За щастие, молитвите ми бяха чути и нещата се развиваха в наша полза. От този момент нататък имах най-прекрасната бременност. Никакви бушуващи хормони, нервни изблици и т.н. Имах чувството, че летя. :)
   Не забравяйте профилактичните прегледи!
 А ето и албумчето. Съжалявам, че Ви отегчих с много писане, но за мен тук беше мястото да напиша нашата история...

























  Реших да направя кръгчета с гестационните седмици за коремчетата. Първото е с бяло конче, защото не се знае пола на детето, следващите вече са със синьо, защото малкият бандит ни се показа. :))))
Добавих странички от мукава, защото имам доста снимки и исках да успея да ги събера. Освен това добавих и листи от картон, за да се запише там по-важната информация от прегледите. Ще имам един плик, в който ще поместя тестовете, а на последната страница ще е първата снимка на Боян и край нея ще са разположени снимки на лекарите и акушерките, които се грижиха за нас през цялото време.

    Специални благодарности за хората, които бяха с мен и ме окуражаваха през цялото време д-р Анатолий Кръстев и Галя Борисова. Разбира се благодарности и на д-р Веска Кайрякова, д-р Илияна Мазнейкова, д-р Александър Кобаков, д-р Стефка Дамянова, д-р Цветана Джурова, Петя Иванова и всички, които се грижиха за нас при престоят ни в болница "Света София". Благодаря Ви от сърце!

 Предизвикателства:

36 коментара:

  1. Еееех, Роси! Ти не спираш да ни изненадваш с все по-красиви и уникални проекти!. Този албум е поредното ти гениално творениие! Очарована съм от идеята ти за жената с нарастващия корем на всяка следваща страница!! Браво! Докато разглеждах снимките и четях какво си написла изпаднах в умиление от спомените си за собствената ми бременност. Прекрасно е, че си решила да събереш всички бременни спомени в албумче. Моите са все още в кутия в очакване на вдъхновение, а твоето е направо изумително! Браво, момиче!

    ОтговорИзтриване
  2. Роси,невероятен албум с любима моя картинка,страхотна работа момиче!Трябва да ти кажа,че си абсолютен спец в изработката на такива големи и сложни проекти,свалям ти шапка!!!Благодаря ти,че се включи при нас в Кард Мания,желая ти късмет и до нови срещи!С поздрав:Ива :)

    ОтговорИзтриване
  3. Прелестно, нежно, вълнуващо.... Страхотен албум за спомените, събирани с толкова много трепети и любов! Коремчето е гениална идея!

    ОтговорИзтриване
  4. Адмирации от мен! Прекрасен албум :) Ужасно приятно ми е да поглеждам при теб, всеки твой проект е все по-хубав и интересен. Браво! И мен ме върна назад във времето, въпреки че и двете ми бременности не бяха особено приятни. Но когато знаеш, че носиш един нов живот и наистина го искаш, всичко друго е без значение.

    ОтговорИзтриване
  5. Браво! Чудесен албум! Идеята за корема е супер!

    ОтговорИзтриване
  6. Роси, ти говореше , ли говореше за албума, изграждах си аз представи в главата, но това чудо не си представях ;))) СТРАХОТЕН е и спомените в него са безценни! Видно е цялото положено старание. Тотално спечелена бяг от вързаните на коремчетата полово идентифициращи кончета . Бравос!

    ОтговорИзтриване
  7. Момичета, благодаря много за всички прекрасни думи. Нямате представа колко много значат те за мен. Вие всички до една сте прекрасни, творите невероятни неща и съм много щастлива, че ви срещнах в този свят на красотата. Много силни прегръдки за всички!

    ОтговорИзтриване
  8. Вълшебен е,Роси! Наистина се е получил страхотен резултата след боядисването.

    ОтговорИзтриване
  9. I absolutely "Love" your album, and that you made it for yourself! It is sooo beautiful!
    Thank you so much for being our Guest Designer at Love to Create this week!
    Ruza, LTC Admin/Designer
    Ruza's Craft Corner

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасен албум Роси и си го напълнила с много спомени :) Сега след всичко преживяно ти пожелавам още едно съкровище в коремчето :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, Весуни! Благодаря за пожеланието и ако е рекъл Господ, аз нямам нищо против... :)

      Изтриване
  11. Вълшебно красиво албумче! Толкова обич и емоция си вплела в него, че другояче не може и да бъде! Браво на теб, Роска!

    ОтговорИзтриване
  12. Ехааааааааааа .....аз нямам думи!Просто уникален!

    ОтговорИзтриване
  13. Роси,чудничко албумче си спретнала :))) От вчера насам го зяпам с огромен интерес и му се наслаждажам. Най-милите и скъпи спомени и снимки събрани на едно място-какво по-хубаво от това. Изпипала си всеки един детайл,а идеята с коремчетата и конците много ми хареса. Поздрави и прегръдки :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Целувки и на теб, талантлива феичке. Благодаря за хубавите думи! :*

      Изтриване
  14. Браво, Роси! Успяла си да пресъздадеш и предадеш всички онези прекрасни емоции и тръпки! Прекрасни идеи и реализация! Ех, че мило... Гуш!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, мила Бо.... И целувки за коремчето от мен... :)

      Изтриване
  15. Роси, невероятен е, мила!!!! Върна ме години назад, когато и аз бях с НО..... Но ето че сега да две слънчица вкъщи! Идеята и реализацята на проекта ти са просто впечатляващи! Целувки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи, Стефи! "Но -то" ни прави по-силни, нали? :)

      Изтриване
  16. Ама, толкова ми хареса ...сигурно защото имам абсолютно същата идея, хрумнала ми в магазинчето на Румито, обаче все още неосъществена :) Така ме вдъхнови най-накрая да се появи и моето бременлийско албумче! Благодаря :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм те вдъхновила и очаквам да видя и твоето албумче! Поздрави!

      Изтриване
  17. I just love your mini album! You have gave me an idea to do this for my daughter in law who is pregnant with my first grandson!! Thank you so much for being our guest designer at Love to Create Challenge!!
    Zenita (aka ScrappinwithZ)
    DT member Love to Create Challenge
    http://www.scrappinwithz.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thank you, Zenita and congrats! I will keep my fingers crossed and wish you all the best. :)

      Изтриване
  18. This is just stunningly beautiful Rosica - so happy to be working with you as Guest Designer on Love To Create.

    ОтговорИзтриване
  19. Страхотно албумче. И тези бременните отстрани са супер готина идея. И е много хубаво, че всичко е било ОК и си успяла да реализираш този проект :-)

    ОтговорИзтриване
  20. Прекрасен албум, Роси! Много ми хареса бременната жена с растящо коремче, уникална идея. Благодаря, че я сподели в нашето трето предизвикателство в Хартиени вълшебства. Успех!

    ОтговорИзтриване
  21. Росиии, не знам откъде да започна! Направо ме срази с този проект! Гениален е. От А до Я! Тези силуети на бременна жена са гениални и много оригинална идея. А твоят разказ е така затрогващ, че и аз се развълнувах. Аз имах две прекрасни бременности, беше ми толкова хубаво, леко и приятно, че само затова бих се навила за трето :) Желая ви една девойка в близките години :) Успех и късмет при нас!

    ОтговорИзтриване