вторник, 10 септември 2013 г.

Феята на цветята

Привет, мили хора!

  Днес отново е ред да ви поканя в новото предизвикателство на Just Inspirational Challenges. Нашите любезни спонсори от Stitchy Bear ще зарадват някой от вас с наградка.







Ето и снимката, която служи за вдъхновение тази седмица:






    Не е задължително да използвате цветовете от снимката, просто искаме да видим цветя във вашите проекти. Дали ще са на дизайнерски хартии, ръчно направени или купени цветчета, висулки или пък нарисувани от вас самите цветя, няма значение. Нека ни е цветно тази седмица.
    Ето и моята картичка. Направих я специално за моята племенница, която обичам безкрайно много. Не я бях виждала цели три години и е излишно да казвам, защо картичката е в тези цветове. Просто свежестта и слънцето нахлуха в бащината къща, която изпълваме с гръмкият си смях. Родителите ни са много щастливи, ние също. Брат и сестра, вече семейни и с деца.
   Ще я включа на още няколко места, които ще изброя в края на публикацията. Хубав, слънчев и усмихнат ден!



Предизвикателства:

10 коментара:

  1. Много слънчева и свежа Роси ! От далеч се вижда колко старание е вложено в изработката на картичката и сега знам и причината :) Със сигурност малката сладурана е била очарована от тази феичка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ванче. И аз много си я харесвам. И ти имаш участие ;).

      Изтриване
  2. Oh wow Rosica, what a fab design and such fresh colours !! Thanks for playing at Crafty Sentiments Designs this week !!

    hugs Diane xx

    ОтговорИзтриване
  3. Pretty card, thanks for sharing with us at crafty sentiments
    Hugs Kelly

    ОтговорИзтриване
  4. Чудна картичка,Роси!Толкова свежа и зареждаща,пък и в любими мои цветове:))) Радвам се за теб и семейството ти,това са най-хубавите и ценни моменти.Поздрави и прегръдки:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Роси,приказна картичка!Невероятна цветова комбинация и страхотни цветенца ,вярвам че си една щастлива леля-племенниците са една много специална "порода",която така сериозно се намества в сърцето...нали :)Желая ти успех ,при нас в Card Mania!До нови срещи,Роси!

    ОтговорИзтриване
  6. Много любов , слънчево настроение и позитивна енергия струи от тази зашеметяваща картичка.Прекрасна е Роси!Много ама много харесвам тази цветова комбинация-под секрет да кажа, че кухнята ми е в зелено и жълто, защото май най много врема прекарвам в нея, и именно за това исках цветовете да са по- топли, нежни и свежи.Какво повече да кажа -справила си се чудесно.Целувкиииииии:))))

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасна е. Толкова слънчева и цветна. Дано задържи лятото още малко :)

    ОтговорИзтриване
  8. Много е сладка! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване