четвъртък, 22 август 2013 г.

Честитa една годинка, момичета!

Здравейте, приятели!

    Днес минавам, за да честитя първата годинка на целият екип на Card Mania Challenges. Бъдете здрави, мили феи, и нека вдъхновението е винаги с вас!
    Този път предизвикателството е да покажем любимата си украса. Аз обичам много неща. но определено във всеки мой проект има панделки, а тук показвам и любимите си копченца. Имам огромна кутия и всеки, когато пазарувам, отново отивам и гледам копчета :). Мания като за Card Mania. :)
   Ами май е крайно време да покажа моята картичка с кутийка, предназначени за един малък сладур. Исках да е нещо нежно и мисля, че почти успях. Винаги си виждам кусурите в последния момент. Иначе няма да съм аз, нали? :)

Ангелчето на Мо е супер сладур. Исках люлката да е все едно е привързана към облачетата. После ми дойде идеята да използвам горните облачета и да впиша името и датата. Тук е момента да благодаря на Нушето за оказаното съдействие, тъй като си нямам все още машинка, тя ми удари едно рамо и се погрижи. Освен това и казах, че ще я спомена като главен редактор :)))))...


   Това е задната част. Направих я съвсем изчистена.


 Мястото за пожеланието, украсено с много копченца. :)))

Мястото за паричният подарък. Първо бях намислила едно джобче, но после реших, че ще скрия паричките съвсем.

  И една съвсем семпла кутийка, за да е някак по прибрано всичко. А и нали все пак е мъж, не може съвсем да се впускам в украси :)))).


    Това е от мен. Хубава вечер и топли поздрави!
  Предизвикателства:

http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/08/cmc27-your-favourite-embelishment-and.html

6 коментара:

 1. Роси, справила си се блестящо. Много ми харесва комплектчето. И на мен копченцата са ми любими. Имам мнооого вкъщи :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Много мило и нежно комплектче! Чудна е идеята с облачетата! Браво! ХХХ :)

  ОтговорИзтриване
 3. Росии, чудесна е! Не съм фенка на сините момчешки картички, но определено тази ме впечатли. Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Чудесно е! Благодаря ти, че го показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря ви за милите думи, момичета. Поръчителката каза, че комплектчето се е харесало и аз съм безкрайно щастлива.

  ОтговорИзтриване