вторник, 23 юли 2013 г.

Лексиконът на Ваня...

Тази опасна бандитка Ванчето (http://vania-handmade.blogspot.com/) успя отново да ме изненада. Понеже вчера аз я избрах да отговаря на моите въпроси и хоп тази сутрин гледам върнала топката пак в моето игрище. Благодаря, Ванче. С удоволствие ще отговоря на твоите въпроси, само не знам дали отново трябва да избирам нови 7 човека и да задавам нови 10 въпроса. Ако някой е наясно, нека да ми остави коментар.
 Ето правилата отново:

Предизвиканият отговаря на 10 зададени въпроса, след което отправя своите 10 въпроса към други 7 блогъри, които обаче трябва да имат по -малко от 200 последователя. Задължително посочва и линк към блога, който го е предизвикал. :)

 Ами да започваме...

1.Преди колко време направихте първата си картичка и пазите ли си я все още?
    Хммм... Най-първата е била още в детските ми години и не я пазя със сигурност. Имам няколко рисунки от късния ми период на неосъзнат художник, но картички не пазя :))). Иначе си пазя първият шедьовър от миналата година, откакто реших, че ще направя опит да стана крафтър. Не е много за показване, но може да видите тук.
 
2.Какво Ви прави истински щастливи?
    Ох, много неща. Детето ми - с всички муцунки и звуци, които издава.  Щатлива съм, когато всички близки и приятели са добре и също са щастливи. Когато видя усмихнато лице на улицата (Все по-рядко се случва). Когато сутрин отворя очи и чуя птичките навън. Когато пролетно време всичко започне да се събужда и става зелено навсякъде. Когато зимно време ходя навън, леко вали и гледам как всичко е в чисто бяла премяна. Когато есента обагри с цветовете си навсякъде. Хайде да не заспите.
 
3.Каква е вашата професия?
   Общ работник. Колегите винаги ми се смеят като кажа така. Банков служител, ама не от сухарите в костюми. Пак с костюм или нещо подобно, ама непорастнало дете. :)
 
4.Обичате ли да готвите?
    Охохо.... Да. И да ям също :). Това ми е другата страст. Обичам да пробвам нови рецепти, да мажа, да бъркам и най-обичам като се получат нещата. :)

5.За какво мечтаете?
     Да имам поне още едно дете, да пътувам, макар и за малко да поработя нещо, което ми е повече на сърце (не, че не си харесвам работата, просто понякога офисът е тесен за свободната ми душа :)) . Аз съм голям мечтател и спирам до тук, за да не ви писне.

6.Искате ли да промените нещо в себе си и ако да, какво?
    Да. Да намаля размера на ушите си. Пречат ми много. Единственият плюс е, че хващам някои програми без антена :))))... Сега сериозно. Винаги има нещо, което харесваме в себе си и нещо, което искаме да променим. Аз мисля, че когато всичко е умерено, няма проблем. По-важно е да сме намерили човекът, който да ни харесва с всичките ни там кусури и да ги приема.
 
7.Любим сезон.
    Ами всички сезони обичам. То вече вместо 4 имаме 2. Може би най- заредена се чувствам пролетта.

8.Имате ли песен, която никога не ви омръзва.
    Много са. :)))) Част от тях публикувах вчера в лексикона на Ани. Но и теб не мога да подмина без музикално оформление...
 
Enya - Only Time


Michael Bolton - Sayd I loved you... but I lied


Within Temptation - Somewhere


 
Chris Isaak - Wicked Game


Celine Dion - Pour que tu m'aimes encore



 Нещо по-весело и динамично, за да разкършим телесата... :)


Ванче, това е един поздрав за теб :)


 
 
9.Липсва Ви нещо ? И ако да какво?
    О, да. Липсва ми брат ми, който живее в чужбина.Липсват ми разговорите с една приятелка, която е далечко от мен и се чуваме по телефона, но не е същото. Липсват ми няколко близки, които изгубих. И още доста неща.
 
10.Опиши себе си с 3 думи. 
    Такова животно няма...

Ами това е от мен... За сега няма да избирам нови 7 човека, докато се уточнят нещата.... Чао!
    

6 коментара:

  1. Мила Роси ,научих доста неща за теб ,но май все още не ми е достатъчно. Мисля, че ще се наложи да попълваш и още едно лексиконче:)хи хи.......Гуш

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, Диди, с радост ще отговоря и на твоите въпроси. Направо ще ме събуете по бели гащи :)))))

      Изтриване
  2. Мило и забавно! Колко много научаваме за хората около нас само с помощта на няколко въпроса. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, така е, мила. Много ми е забавно и приятно. Също като едно време. :))))

      Изтриване
  3. Ех, че е готино с този лексикон. Откривам , че имаме много допирни точки. Беше ми приятно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Благодаря, мила. Наистина е много, много забавно. Ще те проверя аз за допирните точки ;) ...

      Изтриване