сряда, 6 февруари 2013 г.

Последният влак с картичката за тийнеджърка за блогогодинката на Just Me ....

 Ами здравейте от мен. Няма да се обяснявам много, защото трябва да хвана последният влак... Влак?!? За къде?!? Ех, една дама празнува своята блогогодинка. Постави ни за задачка да направим картичка за рожден ден на тийнейджърка... Аз, както ще видите на снимките, не спазих условието. Моята картичка всъщност е книгоразделител. По- точно два книгоразделителя :) Така го почувствах... Не се сдържах и трябваше нещо от някъде да се изтегля :) И тъй като основният е доста голям, реших, че втория ще е във вид на тагче и с по-малки размери. Дълго се чудих каква картинка да избера. Накрая се спрях на тази сладурка Shopping girl - дигитален печат, който закупих от тук. Защо точно нея ли? Ами мисля, че тийнейджърите обичат да пазаруват. :) Надявам се тази тийнейджърка да обича и да чете. Светът на книгите е незаменим.
  Използвах структурни картони на Coredinations, перлен картон за основа, дизайнерска хартия с глитер ефект от едно от любимите ми блокчета Isabelle (Sparky & Marie), една дантелена салфетка, малко перлички и три пънча на Марта Стюарт.
  Снимките, които ще кача сега са ужасни, но утре ще поправя нещата. И не, че съм велик фотограф, но най- малкото светлината ще е естествена.
   Мира, честита блогогодинка. Пожелавам здраве на теб и цялото ти семейство. Продължавай да твориш и да ни радваш с красоти. Радвам се, че ще успея да се включа в играта, макар да знам, че не отговарям на условието :)... Целувки от мен.

  Ето го и книгоразделителят....
 

Ето по-близък план....
 
И с извадено тагче :)
 
 
Лека вечер от мен. Утре, надявам се не като днес, моето ангелче да ме остави да направя няколко по-добри снимки :)...
 
 
Spectrum Noir markers:
 
Skin: FS2, FS3, FS9
 
Hair: GB2, GB8, GB10, EB5
 
Shirt: IG1, Blender pen
 
Jeans: BGR1, BGR2, BGR3
 
Bodice, purse and shoes: PP1, PP2, PP3, PP5
 
Bags: PP5, IG1, BT1, BT2, BT3, BT5
 
 
Предизвикателства:
 


14 коментара:

  1. Роси, тези твои тагове закачливи все си попадат в целта :) Браво :) ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахаха....Благодаря :* Накрая ще започнете да ми викате Роси- тагчето .... :)

      Изтриване
  2. Роси, отново много готин книгоразделител! :) Много обичам нещо от някъде да се вади или мърда по картичките... <3 Можеш да я включиш във февруарското Забавлятелство на Мър-мяу. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Роси,страхотни тагчета си измайсторила, а тийнейджърката е много сладка.Почти като моята щерка,която освен че обича да пазарува и сериозно заляга над бумагите-на мама гордостта;)))Благодарим ти от сърце ,че успя да се включиш в играта ни.Поздрави. Мира

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мира. Радвам се, че ви е харесало моето творение. Целувки и за двете. :)

      Изтриване
  4. So beautiful! Thank you for playing the challenge :)

    ОтговорИзтриване
  5. Very sweet door hanger. Lovely.

    Thanks for joining us at One Stop Craft Challenge.

    Mari

    ОтговорИзтриване
  6. This is gorgeous!
    Thanks for joining us in our February AYTHING GOES challenge at Bugaboo’s Catch the Bug blog. Good luck in this challenge and I look forward to seeing your creation for the next challenge.
    Luv’n huggz
    Jen Leeflang
    BUGABOO DT MEMBER

    ОтговорИзтриване
  7. Виждам едно блинкче отгоре - май има повод за похвала? :) Браво, Роси, тагчетата си казаха хубавата дума :) Много бързо бягаш, докато ти напиша в моя блог за играта иии...дим да те няма.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихихи... Благодаря, мила... Ами избягах,защото преброих още веднъж и видях, че местата са запълнени :) Хахаха... Нищо другата година ще дебна повече :)

      Изтриване