понеделник, 24 декември 2012 г.

Зелено, червено, златно и на коледна тема

Привет на всички създаващи красоти... От една седмица не намирам време да вляза и да оправя изгледа на моят блог... Доста зле изглежда на фона на всички прекрасно оформени блогове, които имах щастието да разгледам...Но нали съм начинаеща и съвсем естествено е това да си личи :) Не се срамувам, защото знам, че ще се науча. От къде го знам ли? Много просто- имам огромно желание :)....
  Така... стига предисловия. Днес, докато приспивах моят малък юнак, се сетих, че докато бях бременна и скучаех сама вкъщи, бях изгледала няколко клипчета в интернет и съответно бях опитала да възпроизведа видяното....Разрових си нещата и намерих тази триъгълна картичка. Веднага се роди идеята да я разкрася малко и да участвам с нея в Хоби предизвикателство №28 "Цветова комбинация".

 За разкрасяването използвах дизайнерска хартия на BoBunny, структурен картон на Coredinations и златни снежинки на Heyda .... Надявам се да ви хареса. Пожелавам ви светли празници. Бъдете здрави и се обичайте :)
  Картичката ще участва още и в Предизвикателство Декември - Коледа идва- на Двете елши 
  A & T Challenge #19  " Anything Goes "
Stamping sensations
Dream Valley Challenges - Challenge 47- Christmas
    Ето и снимките на картичката....
10 коментара:

 1. Роси, добре дошла! Макар и начинаеща се справяш много добре . Картичката, която си ни показала е с много интересна сгъвка и със сигурност е оригинална.
  Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 28, зададено от Хис!

  ОтговорИзтриване
 2. A lovely creation. Thanks for sharing with us at Dream Valley Challenges and good luck.
  Mags
  x

  ОтговорИзтриване
 3. Този тип картички винаги са ме впечатлявали и твоята се е получила супер! Благодаря, че я показа в Хоби предизвикателство 28!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ох, много благодаря :) Обещавам да се уча бързо и да ви радвам с още повече неща :)

   Изтриване
 4. Роси ,добре дошла сред нас картичкофуриите!С интерес ще следя твоят блог ,защото макар и начинаеща видях много красиви неща,които ми впечатлиха.Благодаря ти ,че се записа при мен.С удоволствие ще измайсторя нещо специално за теб.Успех!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря, Диди :) Тези думи значат много за един новобранец :)

   Изтриване
 5. Хайде, приятелче, добре дошло в бог пространството:-) Чудесно ти е станало местенцето и с интерес ще надниквам ;-)

  ОтговорИзтриване