петък, 16 септември 2016 г.

Покажи ми нещо любимо



Здравейте, мили хора!

    Искам отново да благодаря на Кат за това, че избра мен  като победител в нейното предизвикателство.  Доста отдавна не се бях включвала в предизвикателство и бях забравила колко е хубаво усещането. Наистина искам да съм по-дейна, имам много идеи в главата, но уви времето не достига. Но, аз не губя надежда и от време на време гледам да се докосна до консервираните си материали.
   Сега е мой ред  да задам предизвикателство и доста мислих какво да е то. Накрая реших, че искам да ни е пъстро, изпълнено с любов и направено с желание. И така, мили мои, темата ще бъде – „Покажи ми нещо любимо”... Дали ще е печат, или ще е техника, дали ще е мастило,  или пък цветова комбинация, Вие решавате.  Аз ще съм тук и ще Ви очаквам.
  Ще има две наградки за двама от Вас. Това са два печата на прекрасните Gorjuss момиченца. Те ще Ви очакват в магазин Uau.bg като доставката е поета от мен. Ако пък решите да си напазарувате за повече от 100 лева, то тогава ще си получите безплатната доставка от магазина. 


Понеже имам много любими неща, а нямах време да използвам всички, за да направя нещо за вдъхновение, ще покажа една картичка, за чиято направа използвах два любими сета с печати на Altenew - Vintage Roses и Peony Bouquet, любим стенсил CW - Art Is и релефна паста на Cadence. 




Поздрави от мен и приятно творене!